BU SİTE KİŞİ YADA KİŞİLERİN DEĞİL BÜTÜN BALLIK'LILARIN SİTESİDİR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BU SİTE KİŞİ YADA KİŞİLERİN DEĞİL BÜTÜN BALLIK'LILARIN SİTESİDİR

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

selamun aleyküm dostlar.(enişteniz)

YazarMesaj
enişteniz

selamun aleyküm dostlar.(enişteniz) Empty
MesajKonu: selamun aleyküm dostlar.(enişteniz)   selamun aleyküm dostlar.(enişteniz) Empty01/03/09, 12:57 am

sitenizi beğendim çok güzel olmuş..elinize sağlık.fırsat buldukça hemen hemen hergün ziyaret ediyorum.fakat sanıyorum ballıklılar çok ilgi göstermiyor.çünkü çokta güncel konulardan haber yok.halbuki ballık dışarı göç veren bir kasaba.gurbetçileriniz içinde bir iletişim vesiledi olmalı.ben enişteniz olarak yabancıyım ve sizleri'de kasabanızı'da çok seviyorum.zaman zaman kasabanıza misafir geliyorum.beni yeterli tanımıyorsunuz.inşallah daha çok dost edinirim.daha çok davut çankaya ile takılıyorum.(istanbula gidene kadar)muhtar yusuf ile iyi tanışırız.fakı hocaya misafir oluyorum.sait çankaya eşimin amcasıdır.herkese selam ve sevgilerimi iletiyorm.allaha emanet olunuz.

selamun aleyküm dostlar.(enişteniz)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-