BU SİTE KİŞİ YADA KİŞİLERİN DEĞİL BÜTÜN BALLIK'LILARIN SİTESİDİR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BU SİTE KİŞİ YADA KİŞİLERİN DEĞİL BÜTÜN BALLIK'LILARIN SİTESİDİR

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Sorular...

2 posters
YazarMesaj
AHMETT

Sorular... Empty
MesajKonu: Sorular...   Sorular... Empty10/12/07, 11:04 pm

Öncelikle sitemiz hayırlı olsun diyorum... Ve siteyi yapanlar her kimse kutluyorum...

Yanlız benim aklıma takılan birşey var... Cevaplarsanız sevinirim...

BU SİTE KİŞİ YADA KİŞİLERİN DEĞİL BÜTÜN BALLIK'LILARIN SİTESİDİR yazısı dikkatimi çekti de... Bu yazı diğer sitelere karşı bir laf atma mıdır? Ha aslında öyle bişey olmadığını biliyorum çünkü öyle birşey olsaydı Ballik.Net'te ve Ballikliler.nette böyle bir site açıldı diye duyurmazdınız... Ama ben merak edenler olabilir diye soruyorum... Neden Böyle bir yazıyı tercih ettiniz?

İkincisi Siteyi kuran arkadaşı veya abimi ablamı her kimse tanımak istiyorum... Yardımcı olabilirmisiniz?
veli

veli

Sorular... Empty
MesajKonu: Geri: Sorular...   Sorular... Empty11/12/07, 02:56 pm

Ahmet sitenin başlığı sizi yanıltmasın biz kimseye bir gönderme yapmadık.ballık.net ve ballıklılar.net bizim kardeş sitemizdir.Ayrıca her iki sitede bizi dost sitelere ekleyebilir.Adminimiz bu günlerde çok yoğun olduğu için şimdilik bu işlere ben bakıyorum.Bütün ballıklılara selam ve saygılar.Her şey ballık için.

Sorular...
1 sayfadaki 1 sayfası